Sol i Aire donarà el tret de sortida a tres dies de Festa Major el 28 de juliol


  • Comparteix:

Una edició anterior de la festa infatil

Una edició anterior de la festa infatil

Sol i Aire celebrarà la 24a Festa Major del barri del 28 al 30 de juliol amb una desena d'activitats. El tret de sortida serà divendres 28 amb el pregó a càrrec del tinent d'alcalde d'Urbanisme, Economia i Hisenda, Damià Calvet, a l'avinguda del Llac i l'exposició d'horts i collites dels veïns del barri. La gastronomia, la música i les activitats familiars seran l'eix central d'aquesta festa, que es tancarà amb els jocs de taula diumenge a les cinc de la tarda.

El coordinador de l'Associació de Veïns de Sol i Aire, Manel Soler, ha destacat la il·lusió que suposa per als veïns celebrar la 24a edició de la Festa Major del barri.

Manel Soler

Estem molt contents, 24 anys no són quatre dies. Et trobes amb els veïns i fas convivència, que és l'esperit de la Festa Major.


El pregó obrirà les activitats de divendres a les nou del vespre. Tot seguit se celebrarà el sopar de germanor a càrrec del servei d'àpats La envidia cochina. La música de l'orquestra Calle Habana posarà el punt final a la jornada.

Dissabte a la tarda, a dos quarts de sis, serà el torn de la festa infantil i la xocolatada amb pastes, fruita i llaminadures.

Diumenge, les activitats començaran a les dotze del migdia amb les pràctiques del grup d'autoprotecció que culminaran amb una fideuà al punt de trobada a les dues del migdia. Quan acabi el dinar es farà un sorteig. Els jocs de taula, a les cinc de la tarda, posaran punt final a la festa grossa del barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.