Els col·laboradors del 'Sant Cugat a fons' fan pinya i ciutat en la festa de cloenda de la temporada


  • Comparteix:

El 'Sant Cugat a fons' ha tancat la temporada amb una trobada aquest dijous a l'Ateneu amb els col·laboradors que el fan possible. La festa ha servit per agrair als responsables de les seccions la seva tasca, per celebrar el final de curs i per escalfar motors de cara al 12 de setembre, quan el magazín torni a estar en antena. Entre 2015 i 2017 s'ha registrat la descàrrega de 24.611 podcasts del magazín i s'han comptat 119.843 programes escoltats al web.

L'equip del 'Sant Cugat a fons' està format per Carme Reverte a la direcció i presentació, Eva Garrido a la producció i Adrià Tirado a les vies de so. Reverte ha posat en valor el trascurs de la temporada i ha explicat les línies a seguir de cara a la propera.

Carme Reverte

Aquesta ha estat una temporada amb moltes novetats. Ha funcionat molt bé i el curs que ve i no cal fer massa canvis.


El magazín no seria possible sense l'aportació que fa una trentena de col·laboradors. Els responsables de la secció 'Gat i gos', Francesc Codonyés i Rosa Maria Marquès; l'alter ego d'Isabel Castro, Gisela Figueras, i el responsable de 'Cinema a la Xarxa', Víctor Alexandre, han parlat de la seva experiència al programa.

Col·laboradors

Ens ho hem passat molt bé i ens ha donat la possibilitat de donar-nos a conèixer. / Fem una secció molt divertida, hem parlat de moltes coses i hem rigut molt. / Tinc la sort de fer un espai sobre cinema, que és un tema universal.


El 'Sant Cugat a fons' manté una aposta per l'entreteniment i, alhora, per mantenir-se a prop de la ciutadania. Ho ha explicat la directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca.

Mònica Lablanca

El magazín respon al tipus de ràdio que volem ser: de la ciutat, que vol entretenir, acompanyar i oferir informació. Això ho ha aconseguit el 'Sant Cugat a fons'.


La festa ha inclòs un tast de l'espectacle 'Paraules mogudes', a càrrec dels col·laboradors de la secció 'L'anell al dit' David Vila i Un tal Pere. També ha fet de les seves, com cada divendres fa al magazín, Isabel Castro, que ha fet cantar i ballar els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.