Sant Cugat Comerç fa un balanç positiu de les rebaixes d'estiu


  • Comparteix:

Els comerciants esperen que aquest sigui un bon any gràcies a la vianantització del centre

Els comerciants esperen que aquest sigui un bon any gràcies a la vianantització del centre

Sant Cugat Comerç (SCC) fa un balanç positiu del nombre de vendes de la temporada estiuenca de rebaixes. De cara a aquesta nova temporada, l'associació comercial espera que la finalització del pla de vianantització del centre de la ciutat impulsi el comerç local.

Els articles de roba encapçalen la llista d'articles més venuts durant la temporada de rebaixes. L'associació de comerciants assegura que el període de reducció de preus ha estat "positiu" per als establiments locals. En declaracions al magazine matinal de ràdio Sant Cugat "Barra Lliure", el vocal de campanya de Sant Cugat Comerç, Jesús Blanco, ha afirmat que els botiguers estan "moderadament satisfets" pel volum de vendes.

Jesús Blanco

"Els botiguers estem moderadament satisfets per la temporada de rebaixes"


Sant Cugat Comerç es mostra optimista per la nova temporada que s'inicia avui. Els botiguers locals esperen que els santcugatencs comprin els productes als establiments de la ciutat. Segons Jesús Blanco, el pla de vianantització del centre de Sant Cugat i la construcció d'aparcaments han de beneficiar el comerç local.

Jesús Blanco

"El nou eix de vianants ajudarà el comerç local després de dos anys molt complicats per als botiguers a causa de les obres"


Sant Cugat Comerç celebra enguany el vint-i-cinquè aniversari de l'associació amb l'objectiu de constituir una federació de comerciants que reuneixi totes les botigues de la ciutat..



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.