Sant Cugat es mulla per l'esclerosi múltiple


  • Comparteix:

Moment del salt a la piscina del Parc Central

Moment del salt a la piscina del Parc Central

La piscina del Parc Central ha estat de nou l'escenari d'un multitudinari salt en suport a la lluita contra l'esclerosi múltiple. Més d'un centenar de persones ha saltat aquest diumenge a l'aigua per mullar-se per aquesta malaltia i sumar-se a la campanya de la Fundació Esclerosi Múltiple. Durant el matí, els assistents han pogut col·laborar amb la campanya 'Mulla't per l'esclerosi' també aportant metres nedats, amb la compra de material i amb donatius. A la ciutat s'han sumat més de 100 euros en donatius i 1.500 metres nedats.

Des del 1994, cada any la iniciativa convida tothom a 'mullar-se' en el sentit literal de la paraula, llançant-se a l'aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra aquesta malaltia. A Catalunya, el Mulla't s'ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari i té el suport de més de 600 piscines arreu del país.

Sant Cugat ha estat aquest diumenge exemple d'aquest suport a la iniciativa, com ha destacat un dels voluntaris de la campanya, Manel Abad.

Manel Abad

Aquest és el primer any a Sant Cugat i estic sorprès perquè hi ha sensibilització i la gent s'engresca amb molta facilitat


La iniciativa ha tingut també el suport de diversos regidors, entre ells el regidor d'Esports, Eloi Rovira, que ha destacat la implicació del municipi en aquest tipus de campanyes.

Eloi Rovira

Tot allò que és ajudar en la recerca per trobar millores per a les persones que pateixen la malaltia és un granet de sorra.


L'esclerosi múltiple és una malaltia del sistema nerviós central que afecta el cervell i la medul·la espinal.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.