SantCu B-Junior B, Mira-sol-Románica i Gramanet-Valldoreix, inici de lliga a Tercera Catalana de futbol


  • Comparteix:

Mira-sol i Junior B es tornaran a veure les cares aquesta temporada al grup 6 de Tercera Catalana

Mira-sol i Junior B es tornaran a veure les cares aquesta temporada al grup 6 de Tercera Catalana

El Sant Cugat Futbol Club B - Junior B i el Mira-sol - Románica són els enfrontaments de la primera jornada de lliga al grup 6 de la Tercera Catalana de futbol el cap de setmana del 2 i 3 de setembre. Al grup 11, el Valldoreix començarà la competició amb la visita al camp de la Gramanet.

Sant Cugat viurà 12 derbis en els enfrontaments entre el SantCu B, el Junior B i el Mira-sol. El SantCu B és nouvingut a la categoria després de l'ascens, el Mira-sol torna al grup 6 després d'un any d'estar al grup 7 i el Junior B és un habitual del grup.

La primera jornada s'obrirà amb un derbi entre el SantCu B i el Junior B. Tots dos equips estrenaran tècnic. El SantCu B serà dirigit per Josué Olmo i el Junior B tindrà com a inquilí de la banqueta a Joan Barber.

El Mira-sol debutarà a casa davant la Románica, un conjunt experimentat a la categoria, i tancarà la lliga també com a local amb el Junior B el 26 d emaig.

Al grup 11, el Valldoreix debuta al sempre complicat camp de la Gramanet, que lluitarà per pujar de categoria. Els de Jose Vargas finalitzaran la competició al camp del Sant Ignasi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.