Tots els projectes dels pressupostos participatius estaran completats a principis d'any


  • Comparteix:

La trobada ha tingut lloc a la sala de plens de l'ajuntament

La trobada ha tingut lloc a la sala de plens de l'ajuntament

Els 12 projectes seleccionats i finançats amb els pressupostos participatius estaran executats a principis d'any. Ho ha assegurat el Comissionat de Participació Ciutadana, Joan Puigdomènech, que ha explicat al Consell de Ciutat que tots els projectes estan ja aprovats i la gran majoria es troben en fase de licitació i contractació dels treballs. De moment, el Consell de Ciutat ha aprovat aquest dilluns el nou reglament de pressupostos participatius, després d'incorporar algunes de les aportacions dels representants en l'òrgan.

Els membres del Consell de Ciutat han conegut en la sessió d'aquest dilluns l'estat dels 12 projectes. Puigdomènech ha assegurat que estan molt avançats.

Joan Puigdomènech

Els projectes ja estan aprovats i molts d'ells ja estan a la fase de licitació. Assegurem que tots els projectes estaran executats a principis d'any.


La sessió també ha servit per aprovar el nou reglament de pressupostos participatius, tot i que està pendent d'incorporar les aportacions d'ERC-MES ja que, per un problema tècnic, no s'han pogut afegir. El nou document modifica aspectes com el nombre de projectes, que es redueix per incrementar la partida per proposta, i preveu que tots els barris tinguin algun projecte, com ha explicat Puigdomènech.

Joan Puigdomènech

Reduïm el nombre de projectes, fet que ens permet fer projectes més grans, i no deixem cap barri amb algun d'aquests projectes.


Així, els pressupostos participatius 2018-2019 destinaran fins a 300.000 euros als projectes de ciutat i fins a 80.000 als projectes de barri. Es preveu l'execució de cinc projectes per a cada tipologia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.