La colla Mutantes planer@s guanya les Olimpíades Bandarres de la Festa Major de la Floresta


  • Comparteix:

Les proves s'han dut a terme a les pistes poliesportives de la Floresta

Les proves s'han dut a terme a les pistes poliesportives de la Floresta

La 4a edició de les Olimpíades Bandarres, la 3a Jornada de Graffitis i el Micro Obert han estat les activitats protagonistes d'aquest dissabte a la Festa Major de la Floresta. Al matí, quinze colles s'han enfrontat a les pistes poliesportives per superar una multitud de proves, que han donat com a guanyadora la colla Mutantes planer@s. A la tarda, una quinzena de grafiters han decorat els diferents murs del parc del Centre Social i Sanitari, i diversos ciutadans han expressat la seva creativitat a la sessió de Micro Obert que ha organitzat Ràdio la Floresta.

A les Olimpíades Bandarres els grups participants han hagut de superar proves com, per exemple, una cursa de sacs i una competició que consistia a beure una sèrie de gots de cervesa en el mínim temps possible. Els participants s'han mostrat satisfets amb les activitats proposades i han recomanat a gent de fora del districte que participi a la festa.

Participants

Animem a tothom que vingui perquè s'ho passaran genial. / Els de l'Esbart hem fet una estratègia a la cursa de sacs i hem trencat tots els rècords. / Recomanem que la gent de Sant Cugat també hi participi. / Aquest any està tot millor i més ben organitzat i és només per passar-ho bé.


Sota el títol la 'Utopia Florestana', enguany la Jornada de Graffitis ha congregat el nombre més elevat de grafiters, que vinguts d'arreu de Catalunya han decorat diversos murs del parc del Centre Social i Sanitari amb temes relacionats amb la identitat del barri. Per això, els organitzadors consideren que es tracta d'una activitat consolidada que mostra un tipus d'art que és característic de la Floresta.

Pel que fa a la sessió de Micro Obert, aquest ha estat el primer acte que Ràdio la Floresta ha organitzat a la Festa Major del districte després que al desembre tornés a emetre. Per a la ràdio, participar de nou a la Festa Major i organitzar una activitat d'aquest tipus és molt important per 'donar veu a la ciutadania'.

La Festa Major de la Floresta continua diumenge amb una cursa i un Torneig 3x3 de futbol sala, entre d'altres activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.