L'alta participació marca el primer cap de setmana de festa grossa a la Floresta


  • Comparteix:

Una de les activitats amb més participació ha estat les Olimpíades Bandarres

Una de les activitats amb més participació ha estat les Olimpíades Bandarres

La Floresta ha tancat el primer cap de setmana de Festa Major, que ha estat marcat per l'alta participació en les activitats proposades per l'organització, el Senglar Cultural. Les Olimpíades Bandarres s'han convertit un any més en una de les activitats més destacades, i han aplegat 140 persones repartides en 15 colles. Enguany, la guanyadora de la competició ha estat la colla Mutantes planer@s. Un altre dels plats forts d'aquest primer cap de setmana de celebració ha estat la Jornada de Graffitis, que ha reunit una quinzena de grafiters per decorar diversos murs del parc del Centre Social i Sanitari amb temes relacionats amb el districte.



Un dels membres de l'organització, Sergi Gómez, ha explicat a Cugat.cat que estan satisfets amb la participació dels tres primers dies de festa grossa.

Sergi Gómez

Estem tenint un cap de setmana amb activitats on tothom pot participar. Estem contents amb la participació i esperem que el cap de setmana vinent encara creixi més. En general estem molt contents.


Una altra de les activitats ha estat la sessió de Micro Obert, organitzada per Ràdio la Floresta després que al desembre tornés a posar en marxa les emissions. Alguns veïns del districte s'han mostrat satisfets amb les propostes d'enguany i han cridat a participar a gent de fora del barri.

Participants

L'espai d'una festa és un espai on sempre hauria d'estar la ràdio. / Recomanem a altra gent de fora del barri que participi. / Aquest any tot està molt més ben organitzat i és només per passar-ho bé.


Diumenge ha estat el torn de l'esport i la música, que han tancat aquest primer cap de setmana de festa grossa. La 34a Cursa de la Floresta ha sumat 200 participants i ha superat les xifres de l'any anterior en 60 corredors més. El tret de sortida de la celebració va ser a càrrec dels Pastorets de la Floresta i el seu pregó revindicatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.