Rècord de participació a la Trobada de paellers de la Festa Major de la Floresta


  • Comparteix:

La cita ha tingut lloc a les pistes poliesportives

La cita ha tingut lloc a les pistes poliesportives

La Festa Major de la Floresta ha viscut aquest dissabte la Trobada de paelleres i paellers més multitudinària. L'esdeveniment ha reunit unes 440 persones i 27 grups de paellers que han elaborat paelles de tot tipus en la 25a edició d'aquesta cita gastronòmica, organitzada per El Senglar Cultural a les pistes poliesportives del districte. Un altre dels plats forts de la jornada ha estat la Baixada d'Andròmines, que enguany ha premiat sis de les 11 andròmines que hi han participat.

Des d'El Senglar Cultural consideren que la trobada de paellers d'enguany ha estat un 'èxit rotund' i destaquen 'la transversalitat' social que aquest esdeveniment aporta a la Festa Major del barri. Ho ha explicat a Cugat.cat un dels membres, Sílvia Llombart.

Sílvia Llombart

És l'activitat més transversal de totes. Infants, avis, tots plegats ens trobem aquí per celebrar la Festa Major.


De la seva banda, els assistents a la trobada estan contents de participar-hi, ja que els permet posar en pràctica les seves habilitats culinàries.

Participants

Vas remenant, mentrestant afegeixes els ingredients i esperes a que es coguin. / He fet la meva primera paella, que és vegana amb tempeh. / Els altres anys havíem fet una paella vegetariana, però enguany hem fet una fideuà de peix.


La Festa Major de la Floresta continua aquest diumenge amb una desena d'activitats.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.