La Festa Major de la Floresta manté 'l'alta participació' d'altres anys i es consolida


  • Comparteix:

La Festa de l'escuma ha estat una de les acitivitats

La Festa de l'escuma ha estat una de les acitivitats

El Cerca-tasques, les Olimpíades Bandarres i la Trobada de paelleres i paellers han estat les activitats més multitudinàries de la Festa Major de la Floresta. Segons l'organització, El Senglar Cultural, la celebració ha mantingut 'l'alta participació' dels anys anteriors i cada cop està 'més consolidada'.



La membre d'El Senglar Cultural Conxi Romera ha explicat a Cugat.cat que estan molt satisfets amb la resposta que la Festa Major ha tingut per part dels veïns del districte.

Conxi Romera

Les activitats més consolidades han estat les Olimpíades Bandarres, la Trobada de Paelleres i paellers i el Cerca-tasques. Estem molt contents.


Per als habitants de la Floresta, la festa grossa representa un punt de trobada de tot el barri.

Veïns

El sentit de col·lectivitat, la gent s'ajunta i s'ho passa bé, va on li sembla que ha d'anar. / Els florestans som diferents, tenim una idiosincràsia particular.


El districte ha posat el punt final a la Festa Major aquest diumenge, després de deu dies de celebracions i una trentena d'acivitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.