L'administració atén més de 70 famílies a Sant Cugat amb risc de perdre casa seva


  • Comparteix:

A la demarcació de Barcelona s'atenen més de 5.000 famílies / Foto: Promusa

A la demarcació de Barcelona s'atenen més de 5.000 famílies / Foto: Promusa

El Servei d'Intermediació en Deutes de l'Habitatge (SIDH) atén 72 famílies a Sant Cugat amb risc de perdre casa seva. La Diputació de Barcelona i la Generalitat, amb la col·laboració del Consell Comarcal, l'Ajuntament i col·legis d'advocats, ofereixen aquest servei d'assessorament i intermediació gratuïta per a les persones que tenen dificultats per afrontar els deutes relacionats amb el seu habitatge habitual, ja siguin derivats de la hipoteca o del lloguer. A la demarcació de Barcelona, el servei atén 5.014 llars amb problemes de sobreendeutament.

El SIDH funciona des del 2012. Del total de casos de la demarcació, 1.417 van tenir lloc el 2016 i 802 durant el primer trimestre del 2017. En aquest període, s'han tancat 4.022 casos, dels quals 1.677 intermediacions han estat amb entitats financeres i en un 60% dels casos l'acord ha estat favorable.

El desplegament del SIDH ja ha assolit una cobertura territorial del 98% a la demarcació de Barcelona. Aquest estiu arribarà als 40 punts d'atenció, que donen servei a 305 municipis durant prop de 400 hores a la setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.