Damià Calvet obre la Festa Major de Sol i Aire amb un elogi a la capacitat de fer comunitat del barri


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Economia i Hisenda, Damià Calvet, ha lloat la capacitat del veïnat de Sol i Aire per fer comunitat i per defensar l'entorn i ha subratllat la relació de reciprocitat que tenen Sant Cugat, el propi barri i Collserola. Ho ha dit aquest divendres com a pregoner de la Festa Major del barri i ha aprofitat per destacar el desenvolupament de la zona com a Espai de Regulació Especial (ERE) com una 'oportunitat' per a la millora de l'entorn. Calvet ha enllestit el discus amb una glossa de festa grossa.

La gresca continua aquest dissabte a la tarda, a dos quarts de sis, amb la festa infantil i la xocolatada amb pastes, fruita i llaminadures.

Diumenge les activitats començaran a les dotze del migdia amb les pràctiques del grup d'autoprotecció que culminaran amb una fideuà al punt de trobada a les dues del migdia. Quan acabi el dinar es farà un sorteig. Els jocs de taula, a les cinc de la tarda, posaran punt final a la festa grossa del barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.