L'Ajuntament inverteix més de 739.000 euros a obres de millora o ampliació de les escoles púbiques


  • Comparteix:

Els centres d'ensenyament públic de Sant Cugat fan la darrera posada a punt per començar el curs

Els centres d'ensenyament públic de Sant Cugat fan la darrera posada a punt per començar el curs

Les escoles públiques de Sant Cugat ultimen aquests dies les obres de millora i adequació que s'han dut a terme durant els mesos d'estiu. En total, l'Ajuntament ha invertit més de 739.000 euros que s'han destinat a actuacions com una nova tanca i una sala de psicomotricitat infantil pel CEIP Pins del Vallès o una nova ludoteca en el cas del CEIP Catalunya.

A pocs dies de començar el nou curs, els centres d'ensenyament públic de la ciutat estan acabant d'enllestir les obres de manteniment i millora que s'han fet durant aquest estiu. Enguany, s'han fet millores a 7 escoles de primària i s'han arranjat també els accessos de l'IES Leonardo da Vinci. La inversió total d'aquests treballs ha estat de més de 739.000 euros.

Així ho ha explicat l'alcalde, que ha destacat l'esforç que fa l'Ajuntament per millorar, any rere any, els equipaments educatius de la ciutat, assumint inversions que no són competència municipal. I és que per a Lluís Recoder, l'ensenyament és una de les principals prioritats del govern de la ciutat.

Lluís Recoder

El nivell d'inversió que està fent l'Ajuntament a les escoles públiques de la ciutat va molt més enllà de la nostra responsabilitat, però ho fem convençuts.


En aquest sentit, aquest estiu s'han fet obres importants com la instal·lació d'una nova coberta aïllant al parvulari del CEIP La Floresta, la construcció d'una nova sala de psicomotricitat o la instal·lació d'una tanca al CEIP Pins del Vallès que impedeixi el lliure accés al centre i, per tant, ajudi a reduir els actes vandàlics que es produeixen des de fa anys. La directora d'aquesta escola, Montse Carque, ha celebrat que per fi s'hagi donat resposta a aquesta reivindicació.

Montserrat Carque

Després del vandalisme que hem hagut de suportar tants anys,que algú s'hi hagi posat per solucionar-ho ha estat el gran èxit d'aquest estiu.


D'aquesta manera, Sant Cugat està a punt per començar ja el nou curs escolar amb millores als centres existents i també amb dues noves escoles de primària. Per a l'alcalde, tot i que cal seguir treballant durant els propers anys per completar el mapa escolar necessari, el curs 2004-2005 s'inicia amb una situació molt favorable.

Lluís Recoder

Aquest any inaugurem dues noves escoles de primària fetes per la Generalitat. Fem tot el que podem per l'escola a Sant Cugat ja que és el millor pel futur de la ciutat.


En total, aquest nou curs començaran 13.222 alumnes a Sant Cugat entre l'ensenyament infantil, primari i secundari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.