Comencen els treballs de connexió del carril bici que unirà Coll Favà i Can Sant Joan


  • Comparteix:

Mapa aeri d'una part de l'actuació / Foto: Google Maps

Mapa aeri d'una part de l'actuació / Foto: Google Maps

Les feines de connexió del carril bici que unirà els barris de Coll Favà i Can Sant Joan han començat aquest dilluns i s'allargaran durant aquesta setmana. Les actuacions es faran al camí de Sant Cugat a Sabadell, que tindrà un sol sentit de circulació, i al carrer d'Alcalde Barnils, que mantindrà el doble sentit. La intervenció, amb un cost global de 45.000 euros, no comportarà talls a les vies.

Les tasques són de senyalització vertical i horitzontal, així com l'abalisament i són a càrrec de Serveis Vials del Vallès.

La tasca consisteix a convertir en un sol sentit de circulació el camí de Sant Cugat a Sabadell i aprofitar el carril restant per a la circulació compartida de vianants i bicicletes. Al tram d’Alcalde Barnils es mantindrà el doble sentit i s'afegirà un carril exclusiu per a bicicletes en detriment del carril central actual d'incorporacions al CAR i al Viaró. De cara al setembre, quedarà pendent executar un petit tram de vorera al carrer de Víctor Hugo.

Projecte inclòs en els pressupostos participatius
L'itinerari per a bicicletes i vianants entre Coll Favà i Can Sant Joan va ser, amb 2.119 vots, el projecte petit més votat de la iniciativa. La iniciativa té un cost total aproximat de 45.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.