Volpelleres es prepara per una Festa Major per a tots els públics


  • Comparteix:

Les activitats infantils tindran protagonisme / Foto: Localpres

Les activitats infantils tindran protagonisme / Foto: Localpres

La Festa Major de Volpelleres, que se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de setembre, proposa a la ciutadania activitats per a tota la família, des de propostes infantils fins a actuacions de cultura popular i tradicional. La gresca, organitzada per l'Associació de Veïns del barri, arrencarà el divendres 15 amb el pregó a càrrec del periodista i director del 'Tot Sant Cugat' Josep Maria Vallès. Durant els tres dies hi haurà instal·lada una fira d'atraccions i 'food trucks'.

Les activitats començaran divendres a dos quarts de sis amb una tarda infantil, a les vuit amb el pregó i a dos quarts de nou amb el correfoc, a càrrec de Diables de Sant Cugat. La jornada acabarà amb una sessió musical per recordar els èxits dels anys 90 i que tindrà lloc entre dos quarts de deu i dos quarts de dotze de la nit.

Dissabte arrencarà amb la mostra d'entitats i comerços, de deu del matí a dues del migdia, que inclourà un circuit d'educació viària per a infants, una exhibició d'unitats mòbils de Mossos d'Esquadra, Policia Local, ADF i Protecció Civil, un taller infantil d'horts urbans i un contacontes. La tarda també estarà dedicada a la canalla, ja que de cinc a vuit de la tarda els infants podran jugar, participar a la xocolatada i gaudir de l'exhibició de Bollywood de l'Associació Nataraja.

De set de la tarda a nou del vespre serà el torn de les entitats de cultura popular i tradicional, que faran una mostra de la seva activitat. El punt final de la jornada el posarà el concert de Mind Trick Pop Rock, de dos quarts de deu a onze de la nit.

L'esport serà el protagonisme de la jornada de diumenge. A les deu del matí tindrà lloc la pedalada popular, a les onze tallers esportius per a nens i una exhibició de gimnàstica artística i a les dotze una sessió de fitness. A dos quarts de dotze, parada per prendre el vermut i ballar swing. A la tarda es reprèn l'esport, amb el primer Torneig de Futbol Sala del barri.

A les sis, Los Tetes porten un espectacle infantil i a les set es posarà el punt final a la gresca amb el sorteig de fi de festa per als socis de l'associació de veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.