Rull aposta per un decret llei d'aplicació immediata per controlar l'intrusisme en el taxi


  • Comparteix:

El conseller Rull / Foto: ACN

El conseller Rull / Foto: ACN

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, 'davant l'inacció' del govern espanyol, competent en les concessions de les llicències VTC (vehicles de lloguer amb conductor), ha apostat perquè sigui un decret llei qui de forma immediata reguli el sector del taxi i eviti l'intrusisme. Rull ha anunciat que presentarà aquest decret llei en la reunió del Govern d'aquest dimarts amb la intenció que sigui aprovat i d'aplicació un cop publicat aquesta mateixa setmana en el DOGC. El decret preveu un registre dels cotxes VTC per garantir que facin la feina que els correspon i no de taxi, l'obligació d'identificar el vehicle VTC amb una etiqueta d'identificació en el parabrisa, una moratòria de dos anys que impedeixi vendre la llicència en aquest període a partir de l'autorització, un registre dels serveis VTC que acreditin que han estat contractats prèviament i un règim sancionador.

La mesura arriba a menys d'una setmana després que l'Associació Professional Elite Taxi convoqués una jornada d'aturades per demanar que es compleixi la normativa de donar una llicència de VTC per cada 30 de taxi.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.