Sant Cugat tindrà un centre Montessori Village aquesta tardor


  • Comparteix:

El centre es troba en una casa al carrer de Tres Places / Foto: https://www.montessorivillage.es

El centre es troba en una casa al carrer de Tres Places / Foto: https://www.montessorivillage.es

La marca Montessori Village obrirà un centre a Sant Cugat aquest octubre al carrer de Tres Places, a l'Eixample. La proposta pedagògica ofereix un ensenyament bilingüe en català i anglès i defensa una pedagogia que afavoreix els processos individuals dels infants. L'edificació està preparada per acollir 75 nens d'un a sis anys, repartits en tres programes segons l'edat.

L'espai on es desenvoluparà és diàfan per permetre el contacte entre tots els infants, independentment de l'edat que tinguin. Ho ha explicat a Cugat.cat una de les impulsores del projecte, Irene Ruiz.

Irene Ruiz

A vegades els petits busquen els grans i aquests se senten responsables. Realment, quan siguin adults també es relacionaran amb gent de diferents edats.


El centre disposa de tres programes, cadascun dels quals estarà conduït per un especialista o guia en la pedagogia Montessori i un assistent. Així, els infants es distribuïran entre els programes 'Niu' (de 12 a 18 mesos d'edat), 'Comunitat Infantil' (de 15 a 36) i 'Casa dels nens' (de tres a sis anys).

Els responsables oferiran una jornada de portes obertes el 16 de setembre. Per sol·licitar més informació, els interessats poden enviar un correu electrònic a santcugat@montessorivillage.es.

La marca Montessori Village va néixer a Madrid al 2011 i ha creat centres a diferents ciutats espanyoles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.