La Generalitat licita les obres d'integració urbana de la línia de FGC a Gràcia i Can Feu de Sabadell


  • Comparteix:

Dibuix dels treballs / Foto: Premsa Territori i Sostenibilitat

Dibuix dels treballs / Foto: Premsa Territori i Sostenibilitat

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació de les obres d'integració urbana de la línia de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), amb set parades a Sant Cugat, als barris de Gràcia i Can Feu, a Sabadell, per un import de 25 milions d'eurps i un termini d'execució de dos anys. L'obra, que començarà a la tardor, consistirà en el cobriment de les vies del ferrocarril en un tram de 375 metres de longitud.

La generació d'aquest nou tram cobert implicarà la modificació de les rasants dels carrers de l'entorn i del pendent de les vies al llarg de 975 metres, fins enllaçar en superfície amb les vies existents al terme de Sant Quirze del Vallès.

Aquesta actuació permetrà millorar la permeabilitat i la mobilitat a l'entorn de la línia d’FGC, alhora que crearà un nou espai per a l'ús ciutadà.

Una línia de ferrocarril ampliada
El 20 de juliol passat va culminar el perllongament de la línia de FGC a Sabadell, amb la posada en servei de 3,7 quilòmetres nous de via i tres noves estacions: la Creu Alta, Sabadell Nord i Sabadell Parc del Nord. El setembre de 2016 van entrar en funcionament 1,5 quilòmetres de via i dues estacions: Can Feu / Gràcia i Plaça Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.