Sant Cugat inverteix 1,2 milions d'euros per executar una cinquantena d'actuacions als centres educatius


  • Comparteix:

Una de les obres que s'estan fent / Foto: Premsa de l'Ajuntament

Una de les obres que s'estan fent / Foto: Premsa de l'Ajuntament

L'Ajuntament ha destinat 1,2 milions d'euros en obres de millora dels centres educatius, repartits en una cinquantena d'actuacions que s'estan fent durant aquest estiu. Es tracta de treballs que busquen potenciar i millorar la qualitat dels espais ja existents.

La millora integral dels centres s'ha dut a terme a cavall entre l'estiu passat i aquest juliol i agost a les escoles bressol municipals, els centres de primària, l'escola d'Art Municipal i l'Escola de Música i el Conservatori Municipal. A banda de les actuacions impulsades per l'Ajuntament, el departament d'Ensenyament també aprofita l'impàs de les vacances escolars per fer adequacions de millora en alguns centres.

En total, aquest estiu s'estan duent a terme més d'una cinquantena d'actuacions que inclouen, ampliacions d'espais, millores d'accessos a les aules, repintar diferents zones interiors i façanes, i arranjament de pistes esportives, entre d'altres. L'alcaldessa accidental, Susanna Pellicer, ha remarcat l''esforç important' que s'està fent per millorar les escoles, segons les peticions que tenen dels centres i les AMPA.

Susanna Pellicer

Les millores es fan amb un manteniment, amb unes llistes que ens passen les direccions escolars i les AMPA i anem seguint el que ens van demanant. Aquest any s'està fent un esforç superior perquè es destinen més diners que altres anys. Però les instal·lacions l'1 de setembre han d'estar en perfecte ordre per iniciar bé el curs.


Escoles Turó de Can Mates i Collserola
En el cas de les escoles Turó de Can Mates i Collserola, tant l'Ajuntament com la Generalitat han impulsat millores i actuacions d'ampliació més concretes perquè el curs vinent puguin acollir una línia addicional de P3, el que ha obligat al consistori ha promoure millores per garantir el nivell i la qualitat de l'ensenyament.

En concret, a l'escola al Turó de Can Mates s'estan fent tasques per ampliar el pati. Per poder-ho fer, el consistori ha cedit al departament d'Ensenyament -titular del centre- el terreny de l'aparcament que hi havia davant el centre. En paral·lel, la Generalitat està construint un nou espai a tocar de l'edifici de primària que acollirà una o dues aules.

Pel que fa a l'escola Collserola s'està adequant l'accés de la classe que acollirà la línia addicional perquè tingui accés directe al pati, com tenen totes les altres aules d'infantil del centre.

Imatges de les obres cedides pel servei de Premsa de l'Ajuntament

/

/

/



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.