Ja es poden fer servir les noves taules de pícnic del costat de la piscina la Floresta


  • Comparteix:

Les noves taules de pícnic / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Les noves taules de pícnic / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Les noves taules de pícnic ubicades al costat de la piscina de la Floresta ja estan instal·lades. La iniciativa respon a la petició veïnal de millorar aquesta zona del voltant de la instal·lació, i adequar-la a l'entorn com a espai d'esbarjo. De fet, aquesta proposta és la que va rebre més vots en el procés per decidir la destinació de la lliure disposició del districte, dotada amb 80.000 euros. La zona de pícnic i els tendals, que també s'han instal·lat per evitar el sol, han tingut un pressupost de 10.000 euros i va rebre 230 vots dels 456 participants en el procés.

La zona, formada per quatre taules i dos tendals, és oberta per a tota la ciutadania, facin ús, o no, de la piscina. De fet, l'accés és independent.

D'altra banda, dins els treballs d'aquesta primera fase de remodelacions, durant aquesta setmana, s'arranjarà una altra part de la zona. S'eliminaran, per exemple, algunes pedres que hi ha al voltant de l'equipament.

La segona fase, que es durà a terme entre finals d'aquest 2017 i principis del 2018, consistirà en la plantació d'arbres, la instal·lació d'una àrea infantil amb jocs naturals i s'estudiarà la possibilitat d'habilitar alguna taula de pícnic més, depenent de l'ús que se li hagi fet fins aleshores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.