La policia troba un home mort a dins d'un cotxe amb símptomes de sobredosi


  • Comparteix:

La víctima és un home de 36 anys, veí de Barcelona

La víctima és un home de 36 anys, veí de Barcelona

Un home de 36 anys i veí de Barcelona ha estat trobat mort aquest cap de setmana a l'interior del seu vehicle, estacionat a l'avinguda del Llac de la nostra ciutat. Segons font policials, l'home podria haver mort d'una sobredosi, ja que el cadàver presentava símptomes d'haver consumit susbtàncies estupefaents.

Agents de la policia local s'han presentat al lloc dels fets després de rebre una trucada alertant de la presència d'una persona aparentment morta dins un vehicle estacionat. Finalment, el cas ha passat a mans del jutjat número 1 de Rubí. Segons fonts policials, el cadàver presentava símptomes d'haver consumit susbtàncies estupefaents que podrien haver-li provocat la mort.

També aquest cap de setmana s'han registrat diversos incidents a l'estació dels FGC. La matinada de divendres a dissabte, agents de la policia local han detingut dos joves de nacionalitat marroquina i veïns de Rubí, presumptament acusats d'amenaçar dos joves més amb una ampolla trencada. Els dos detinguts han declarat a comissaria on s'han instruïtr diligències.

Els incidents s'han repetit la matinada de dissabte a diumenge, quan un grup de joves han acabat enfrontant-se entre ells, requerint també la intervenció d'agents policials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.