Ignasi López encapçalarà la junta renovada de l'Associació de Veïns i Propietaris de les Planes


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns i Propietaris de les Planes representa als habitants de la part santcugatenca

L'Associació de Veïns i Propietaris de les Planes representa als habitants de la part santcugatenca

Ignasi López és el nou president de l'Associació de Veïns i Propietaris de les Planes. López encapçala una junta de sis membres que es planteja un mandat 'continuïsta' amb la feina dels anteriors responsables, que van dimitir en bloc abans de l'estiu. La nova direcció de l'entitat vol aprofundir en la millora de les relacions amb l'Ajuntament, però també vol pressionar per millorar el barri en aspectes com l'asfaltat de carrers, l'enllumenat i la mobilitat. A més, per evitar que torni a haver-hi manca de relleu, volen refer vincles entre l'associació i els planencs.

Ignasi López ha explicat a Cugat.cat que no estan satisfets amb el tracte que reben i assenyala que calen moltes millores al barri perquè se senten tractats 'com si fossin extrarradi'.

Ignasi López

Guardem un sentiment com l'anterior junta i és que a nivell municipal no ens tracten igual que a altres barris


El nou president també ha assegurat que volen mantenir una línia continuïsta respecte l'anterior junta, que assegura que va trencar l'aïllament amb que s'havia viscut fins ara al barri per començar a fer passes cap a un reconeixement major per part de l'Ajuntament.

Ignasi López

Heredem el sentiment de ruptura a nivell institucional de l'anterior junta i seguirem amb la seva tasca


López, que també ha lamentat la gestió de l'Ajuntament en l'assumpte de la Festa Major del districte, s'ha marcat com a prioritat l'asfaltat de carrers i l'enllumenat i centrarà els esforços en 'calendaritzar' totes aquestes millores per poder fer-les el més aviat millor. Per altra banda, també ha assenyalat la mobilitat, especialment pel què fa al transport escolar, al districte.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.