Tancades les estacions d'FGC de plaça de Catalunya per l'atropellament múltiple a la Rambla


  • Comparteix:

Els Mossos recomanen no acostar-se a la zona

Els Mossos recomanen no acostar-se a la zona

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i Rodalies de Catalunya han tancat l'estació de la plaça de Catalunya per petició dels serveis d'emergència després de l'atemptat terrorista d'aquesta tarda a les Rambles de Barcelona. La policia demana evitar desplaçaments per carretera per facilitar els controls policials i, si se'n troben un, no informar de la seva ubicació per xarxes socials. Les entrades a la ciutat en cotxe estan controlades per la Policia Local, com ha explicat a Cugat.cat l'alcaldessa Mercè Conesa.

Els Mossos han acordonat la zona per permetre l'actuació de les emergències i demanen no difondre fotografies de l'operatiu. El 112 recomana que, si es vol informar familiars i amics que no els ha afectat l'atac, es faci a través de les xarxes socials per no col·lapsar les línies telefòniques.

El 112 ha activat un telèfon d'informació sobre l'incident, el 93 214 21 24.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.