Sant Cugat mostra el seu condol a les xarxes socials pels atemptats de Barcelona i Cambrils

La ciutat ha expressat el seu suport

Societat

Publicat el 17/ago/17 per Redacció

Representants polítics santcugatencs també han expressat el seu suport a les víctimes i als serveis d'emergències que actuen a l'atemptat de les Rambles de Barcelona. L'alcaldessa, Mercè Conesa, i diversos regidors han expressat a través de les xarxes socials la consternació i la preocupació pels fets. També ho ha fet el conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat, Raül Romeva.

L'Ajuntament ha convocat cinc minuts de silenci a les dotze del migdia i les banderes onejaran a mig pal. L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha condemnat l'atac i ha expressat el seu suport a les víctimes.

Mercè Conesa

Donem tot el suport a les víctimes d'aquest atemptat. Lamentem l'ús de la violència i condemnem els atacs terroristes com el que ha succeït a Barcelona.

Your browser doesn’t support HTML5 audio































Diferents entitats santcugatenques també han volgut mostrar solidaritat amb les víctimes. Clubs esportius com la UESC, el Sant Cugat F.C., el CAR Sant Cugat, el Qbasket Sant Cugat o Sant Cugat Triatló . També entitats com el CPA Sant Cugat o Sant Cugat Comerç han mostrat el seu dol davant de l'atemptat.