L'aplicació mòbil CatalApp posa a valoració més de 300 establiments de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'aplicació pretén impulsar l'ús social de la llengua catalana / Foto: CatalApp

L'aplicació pretén impulsar l'ús social de la llengua catalana / Foto: CatalApp

L'aplicació per a mòbils CatalApp compta amb més de 300 establiments sota valoració a Sant Cugat quatre mesos després del seu llançament. L'app permet als usuaris saber quins comerços tenen una actitud més responsable amb el català i està promoguda per la Plataforma per la Llengua. Dins dels 300 comerços que es valoren a la ciutat, els més ben situats són la llibreria Alexandria, el restaurant Cal Temerari i l'escola de música de Mira-sol, el Petit Músic.

Amb un 82,2% de població que sap parlar català, Sant Cugat és capdavantera en el coneixement de la llengua catalana a la llista de les cinquanta ciutats més grans de Catalunya, segons l'Enquesta d'Usos Lingüístics. Els 3 establiments assenyalats destaquen per una bona atenció oral, escrita i virtual, segons el criteri i les valoracions de clients i usuaris, que es poden consultar en temps real des de la mateixa aplicació.

Els usuaris de CatalApp valoren el nivell d'atenció i responsabilitat lingüística dels establiments en funció de l'ús que fan de la llengua. L'apliació cataloga fins a més de un milió i mig de comerços arreu de Catalunya i està disponible per a plataformes Android i iOS.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.