Els Gausacs se sumen a la condemna dels atemptats amb un pilar de 4


  • Comparteix:

Imatge de l'acció / Foto: Gerard Ardanuy

Imatge de l'acció / Foto: Gerard Ardanuy

Els Castellers de Sant Cugat s'han sumat aquest dilluns a la crida dels Castellers de la Vila de Gràcia per condemnar els atemptats de dijous passat a Barcelona i Cambrils. Els camises verdes han col·laborat en la acció simultània de diferents colles amb un pilar de 4 i una pancarta a la qual es podia llegir 'No tenim por'. Els Gausacs arrenquen aquest dimarts els assajos, que tenen com a objectiu pel que queda de temporada el 3 de 9.

Després d'haver de suspendre l'actuació de la Festa Major de Gràcia arran els atemptats de Barcelona i Cambrils, la colla ha reunit aquest dilluns totes aquelles formacions que s'hi han volgut sumar en una acció per condemnar els atacs.

Els de Sant Cugat hi han estat presents amb un pilar de 4. Un dels caps dels Gausacs, Biel Samsó, explica per què s'ha sumat la colla local a aquesta crida.

Biel Samsó

La millor resposta als atemptats és que tothom surti al carrer. Els millor que pot fer la colla és demostrar que hi som.


Els camises verdes reprenen aquest dimarts els assajos, una setmana abans que anys anteriors. Un dels caps de la colla, Àlex Castellarnau, ha avançat que l'objectiu és ara el 3 de 9.

Àlex Castellarnau

La setmana vinent ja són assajos programats per treballar el 3 de 9.


La propera actuació dels Castellers de Sant Cugat és el 2 de setembre a Sant Quirze del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.