El Junior celebra el Torneig del Centenari amb els equips santcugatencs de Tercera Catalana


  • Comparteix:

El Junior B és un dels participants del Torneig del Centenari. / Foto: Junior

El Junior B és un dels participants del Torneig del Centenari. / Foto: Junior

El Junior organitza el Torneig del Centenari amb els equips santcugatencs de Tercera Catalana de futbol aquest cap de setmana. El format del torneig enfrontarà als quatre equips de la ciutat en dues semifinals que es disputaran aquest dissabte. La primera serà entre el Mira-sol Baco i el SantCu B, a un quart de cinc de la tarda. La segona semifinal es disputarà entre l'amfitrió, el Junior B i el Valldoreix, a un quart de set de la tarda. Els guanyadors de les respectives semifinals s'enfrontaran aquest diumenge a la final, que tindrà lloc a un quart de set de la tarda.

El president de la secció de futbol del Junior, Sergi Renieblas, destaca el fet que els quatre equips participants siguin de la ciutat.

Sergi Renieblas

Vam pensar que podia estar bé i tenia sentit fer un torneig amb els equips d'una categoria que enquadra diversos equips de Sant Cugat, que és la Tercera Catalana i poder fer un torneig només amb equips de Sant Cugat. Per això podem acollir a Valldoreix, Sant Cugat, Mira-sol i al nostre Junior B


El torneig amb motiu del centenari del club compta amb la presència dels quatre equips de futbol santcugatencs de la Tercera Catalana, i suposa la primera presa de contacte amb rivals de la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.