FGC i Renfe reforcen el servei per a la manifestació de rebuig als atemptats


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforça el servei aquest dissabte amb motiu de la manifestació de rebuig als atemptats a Barcelona i Cambrils de dijous passat. En concret, la línia del Vallès, que dóna servei a Sant Cugat, ofereix un servei especial reforçat, amb el màxim d'oferta possible, a partir del migdia i fins a la finalització de la manifestació. En el cas de Renfe, s'ha programat la circulació de 50 trens addicionals durant les hores punta, principalment entre les dues i les cinc de la tarda d'entrada a Barcelona i de set de la tarda a deu de la nit per a la sortida. També s'amplia el servei de metro de Barcelona, que ofereix un 40% més de capacitat.

Davant la possible saturació de l’exterior, a partir de les cinc de la tarda s’aconsella evitar les estacions més properes al recorregut de la manifestació.

Consells de seguretat de Protecció Civil

- Mantenir la calma en tot moment, desplaçar-se de manera ordenada i respectuosa i seguir les indicacions del personal de seguretat.
- No difondre falsos rumors a les xarxes socials ni crear cap situació de risc.
- Es recomana que no portar motxilles a la manifestació. En cas que es perdin o semblin desateses, poden crear situacions de confusió no volgudes.
- Si cal evacuar la zona de la concentració, s'ha de fer amb calma, sense corredisses i seguint les indicacions dels cossos de seguretat i emergència presents.
- Portar roba còmode, calçat que us protegeixi bé els peus i gorra per al sol.
- Anar ben hidratats i portar aigua en ampolles de plàstic.
- Si es va acompanyat, acordar un punt de trobada fora de la zona de manifestació per si us separeu tornar-vos a trobar més tard.
- Si es va amb infants, es recomana portar-los a coll o de la mà i identificats amb una polsera o targeta visible amb les dades personals i de contacte de familiars.
- Tenir especial atenció amb la gent gran i les persones amb discapacitat i que portin també una identificació amb les dades de contacte.
- Portar sempre a sobre la documentació.
- No obstaculitzar ni aturar-se a les vies de pas.
- No pujar a baranes, reixes, papereres o qualsevol tipus de mobiliari urbà.
- Consultar la informació oficial de l'esdeveniment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.