Oliver Bonaccini deixa el Sènior A de l'Handbol Sant Cugat per motius professionals

Oliver Bonaccini en acció de partit la temporada passada. / Foto: Davide Bonaccini

Societat

Publicat el 27/ago/17 per Sergi Laliga

El jugador de l'Handbol Sant Cugat, Oliver Bonaccini, ha anunciat que abandona la disciplina del Sènior A per motius professionals. La baixa de Bonaccini se suma a les de Pau Masllorens, Gorka Herrero i Lluís Calvera, també per motius personals, i Héctor Gómez, que jugarà al Sant Esteve Sesrovires. Malgrat la seva baixa, Oliver Bonaccini seguirà vinculat al club amb el Sènior C que, després del seu segon ascens consecutiu, jugarà aquest any a Segona Catalana.

L'entrenador de l'equip, David López lamenta les baixes que han patit, però manté les aspiracions de la temporada passada.

David Lopez

La majoria de baixes que hem tingut són per motius professionals o laborals. A àmbit esportiu, de resultats, probablement les aspiracions serien similars a la temporada passada, mantenir la categoria arribant a les últimes jornades sense patir massa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Després de la primera setmana d'entrenaments, l'Handbol Sant Cugat va afrontar divendres passat el seu primer amistós contra l'Handbol Bordils B, com a preparació per al 17 d'agost, on reben al vigent campió, el BM. Granollers, en l'estrena del grup D de Primera Nacional.