Afectacions al trànsit a la cruïlla de Francesc Macià amb el carrer de la Creu fins demà a les vuit del matí


  • Comparteix:

L'Ajuntament recomana itineraris alternatius / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament recomana itineraris alternatius / Foto: Ajuntament

Les obres de viananització del carrer de la Creu afectaran fins aquest dijous a les vuit del matí la circulació al barri del Monestir-Sant Francesc. Els treballs obliguen a restringir la circulació de vehicles a la cruïlla del mateix carrer amb el passeig Francesc Macià. Aquests carrers quedaran tallats al trànsit en ambdós sentits de la marxa.

Mentre duren les obres, l'Ajuntament recomana les següents rutes alternatives; per enllaçar amb Francesc Macià en sentit nord es proposa circular per la Rambla del Celler, carrer Rius i Taulet, passeig Sant Magí, carrer de la Mina i carrer Abat Armengol. En el cas de fer-ho en sentit sud, els turismes i els vehicles de menys de nou tones, ho poden fer a través del carrer Monestir i del carrer Montserrat. Ara bé, els vehicles de gran tonatge ho han de fer pel carrer Monestir, per l'avinguda Ragull i per la rambla Torrent d'en Xandri.

Els treballs, que es van iniciar a mitjans de juliol, serviran per convertir aquest carrer en una via de plataforma única per donar prioritat als vianants.

L'objectiu és integrar el carrer de la Creu a la xarxa de carrers vianantitzats del centre. L'actuació també servirà per eixamplar la vianantització de la cruïlla amb el passeig de Francesc Macià, on s'eliminarà el pas de vehicles que permet crear aquest passeig des del carrer de la Creu.

La vianantització del carrer de la Creu es completarà en un futur amb la vianantització de l'avinguda de Cerdanyola.

L'actuació s'emmarca en el Pla Estratègic del barri del Monestir-Sant Francesc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.