Mas Gener proposa un dissabte de Festa Major amb activitats per a tota la família


  • Comparteix:

Cartell de la festa grossa

Cartell de la festa grossa

La Festa Major de Mas Gener continua aquest dissabte amb activitats per a tota la família. La bicicletada popular, a les onze del matí, serà la primera activitat de la jornada que s'allargarà durant tot el dia amb festes infantils, música i el tradicional sopar popular. Les versions de The Likes Band posaran el punt final a les activitats a la mitjanit.

L'esport serà l'encarregat de donar el tret de sortida de la jornada. A les onze del matí tindrà lloc una bicicletada popular per la zona. Una hora més tard, se celebrarà la festa de l'escuma. Ja a la tarda, a les cinc, es farà la cursa Trike Drift Champions i, mitja hora més tard i fins a quarts de nou, hi haurà la festa infantil, amb jocs gegants, tradicionals i una pista d'hípica. Entre mig, a dos quarts de set, es podrà moure l'esquelet amb una sessió de zumba.

Al vespre, tothom està convidat a sopar, a partir de les nou, a la botifarrada popular. Els tiquets costaran quatre euros i tres per als socis de l'associació de veïns. La música posarà el punt final a la jornada: a dos quarts d'onze Solo Ellas faran un espectacle perquè tothom balli i a la mitjanit serà el torn de les versions de The Likes Band.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.