Una empresa de Sant Cugat participa en un projecte europeu per identificar i preveure la radicalització


  • Comparteix:

Logo de l'empresa  Font: Expert System Iberia

Logo de l'empresa Font: Expert System Iberia

L'empresa santcugatenca Expert System Iberia participa en el projecte Trivalent de la Comissió Europea per identificar i preveure les causes de la radicalització. La companyia s'encarrega d'analitzar i interpretar text de diferents fonts d'informació com xarxes socials, blogs o mitjans digitals. L'iniciativa és multidisciplinal ja que està conformada per diferents línies d'acció. No només se centra en l'àmbit tecnològic, sinó que també disposa de marcs socials i jurídics.

Expert System Iberia és una de les empreses tecnològiques que participen en el projecte Trivalent, inclòs en el programa Horizon 2020, amb l'objectiu d'identificar indicis de radicalització a través de diferents fonts d'informació. El responsable del departament de R+D, José Manuel Gómez, explica les competències d'Expert System dins la iniciativa.

José Manuel Gómez

El que fem és analitzar text. A partir d'aquest intentem identificar la radicalització per informar els cosos de seguretat


El projecte Trivalent tindrà una durada de 30 mesos i no s'acabarà fins l'abril del 2020.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.