Els Amics de la Unesco inaugura el nou curs amb una conferència de l'exalcalde Lluís Recoder

Recoder, en una ponència del Sant CugatTribuna / Foto: Localpres

Societat

Publicat el 6/set/17 per Martí González

Els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat obren la temporada el dimecres 27 de setembre amb una conferència sobre urbanisme de l'exalcalde i exconseller santcugatenc Lluís Recoder. Les activitats, però, comencen aquest dimecres, a les sis de la tarda, amb la projecció de la sarsuela 'Cançó d'amor i de guerra', amb música de Rafael Martínez i text de Lluís Capdevila i Víctor Mola. El crític musical Josep Maria Castelló comentarà l'obra, a partir d'una gravació pròpia del Teatre-Auditori del 2012, a la sala del Casal de Cultura de Valldoreix.

Aquest mes els Amics de la Unesco també organitzen una trobada d'associacions veïnals i entitats culturals de Valldoreix al mateix territori. La trobada tindrà lloc dissabte de la setmana que ve entre les deu del matí i les dues de la tarda.

Per finalitzar les activitats del mes, el dimecres 27 a les sis de la tarda s'inaugurarà oficialment el nou curs amb la presència de l'alcaldessa Mercè Conesa. L'acte central serà la conferència de Lluís Recoder que porta per títol 'És possible un urbanisme sostenible?'.