Els Premis Sant Cugat donaran més pes a la votació popular i promocionaran les candidatures individuals


  • Comparteix:

Els Premis Sant Cugat donaran més pes a la votació popular i promocionaran les candidatures individuals en la 13a edició, que deixa enrere el nom Premis Ciutat de Sant Cugat i estrena imatge. El candidat més votat serà el guanyador automàticament sense passar pel jurat, que, a més, haurà de triar un candidat individual obligatòriament com un dels altres quatre guanyadors. El poeta Lluís Calvo, la Unió Ciclista Sant Cugat (UCSC), la presidenta de la secció local de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) Marta Martí, els Bastoners, Joan Hidalgo, la coordinadora del Banc Farmacèutic, Montse Moral, i l'empresa AMTA són els primers nominats.

Els canvis en la fórmula de votació persegueixen dos objectius: d'una banda donar més pes a la votació popular i, de l'altra, donar més oportunitats d'endur-se un premi a candidats individuals que no tinguin el suport d'una entitat que els aporti vots. Ho ha explicat en la presentació dels premis la tinenta d'alcalde de Govern Obert, Joana Barbany.

Joana Barbany

Ha d'haver-hi un dels cinc premiats que sigui una proposta individual. La que tingui més vots del jurat serà guanyadora segur.


Barbany també ha animat els santcugatencs a presentar-se als premis. Les votacions començaran com és habitual aquest diumenge coincidint amb la Festa de Tardor i s'allargaran fins l'11 de febrer. El 27 del mateix mes es farà el lliurament de premis al Teatre-Auditori.

Candidats

Lluís Calvo
Publica el llibre 'Llum a l’arsenal', un recull dels seus millors cent poemes coincidint amb el 30è aniversari de la seva trajectòria literaria. És un dels grans mestres de la nostra poesia.

Unió Ciclista Sant Cugat
La Unió Ciclista Sant Cugat es va fundar el 8 de setembre de 1957, ara fa 60 anys, i és un dels clubs de ciclisme de referència a Catalunya. Així doncs són més de 60 anys de recórrer les carreteres de Catalunya i les marxes cicloturistes de tot Europa portant el nom de Sant Cugat. En l’actualitat som més de 375 socis agrupats en diferents seccions esportives ciclistes.

Marta Martí
Per organitzar el 30è sopar anual contra el càncer recaptant 30.000 euros i per l’organització de tots els anteriors implicant ciutadans, entitats, institucions, comerços i empreses.

Bastoners
Aquesta entitat santcugatenc celebra 25 anys d’activitat a la ciutat amb diverses activitats, entre elles la Trobada Nacional de Bastoners que va reunir proper de 80 colles de Catalunya.

Joan Hidalgo
Un símbol de superació creant robots amb materials reciclats. El jove santcugatenc que pateix atàxia telangièctasi, una malatia degenerativa i de les anomalies minoritàries. La seva situació li suposa una pèrdua progressiva de coordinació de les extremitats, cap, ulls i un augment del risc d’infeccions. El Joan, amb l’ajuda del seu pare, es dedica a construir robots que estan fets amb materials reciclats amb l’objectiu de conscienciar sobre el medi ambient. Fa tallers mostrant a nens i nenes la seva iniciativa.

Montse Moral
Coordinadora del Banc Farmacèutic de Sant Cugat, que fa més de 10 anys que organitza una recollida de medicaments solidaris amb la participació de nou farmàcies de la ciutat i la implicació d’una xarxa de voluntaris.

AMTA
Ha dut a terme de manera exitosa la transformació d’una empresa molt arrelada a la nostra ciutat com Delphi. AMTA és avui el consorci que agrupa quatre PIMES catalanes molt innovadores en automoció i aeronàutica amb una gran inversió en R+D.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.