La primera Setmana de la Gent Gran de Valldoreix neix per donar importància al col·lectiu


  • Comparteix:

Els membres de la organització en l'acte de presentació

Els membres de la organització en l'acte de presentació

El Casal d'Avis de Valldoreix i l'EMD organitzen la primera Setmana de la Gent Gran del 2 al 8 d'octubre. El programa d'activitats inclou conferències, excursions, cursos, actes culturals, música i dinars solidaris, a més d'un debat anomenat 'Ple de l'experiència' sobre els principals problemes de la gent gran, les conclusions del qual serviran per presentar una moció al ple de l'Ajuntament. La programació l'ha configurada una comissió formada per membres de cinc entitats valldoreixenques i de l'EMD i creada específicament per a la ocasió.

Les cinc entitats que han participat en la comissió de treball són el Casal de la Gent Gran de Valldoreix, els Marxosos, Espiral, Valldoreix Espais Naturals (VEN) i la Coral Harmonia. La presidenta d'aquesta comissió, Assumpta Pla, explica com va sorgir la idea d'organitzar una festa d'aquestes característiques.

Assumpta Pla

El mes de març en Quim Castelló i la Coque Tuyà ens van citar i ens van fer la proposta de la festa. Vam sortir molt engrescats i vam crear la comissió de treball per proposar activitats perquè la gent gran hi pugui participar.


La recaptació dels actes que requereixin entrada es destinaran íntegrament a la Marató de TV3. També es vendran samarretes amb la imatge de la festa per un preu de 10 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.