El Club Esportiu Valldoreix serà el pregoner de la Festa Major del territori


  • Comparteix:

El Club Esportiu Valldoreix serà el pregoner de la Festa Major del territori coincidint amb el 50è aniversari. El club es converteix d'aquesta manera amb la primera entitat que llegeix el pregó de la festa, ja que fins ara només ho havien fet personatges destacats per la vila a títol personal. La festa grossa donarà el tret de sortida el 14 de setembre amb més d'una seixantena d'activitats. La cantada d'havaneres a càrrec de Veles i Vents de Calafell, la Festa Jove amb Strombers i el concurs de paelles són alguns dels plats forts de la celebració que s'allargarà fins el 17 de setembre.

Tot i que les activitats principals de la festa es concentraran del 14 al 17 de setembre, l'EMD i les associacions del territori proposen un programa d'activitats que s'allarga de l'1 al 30 de setembre.

El plat fort de les propostes començarà el 14 de setembre amb la inauguració de l'exposició Escultors de Somnis a l'EMD i la cantada d'havaneres amb rom cremat per a tothom a l'Espai Garden, a les vuit del vespre.

Per escoltar el pregó, els valldoreixencs hauran d'esperar fins divendres al vespre quan els portaveus Club Esportiu Valldoreix es dirigeixin als veïns des de la plaça del Casal de Cultura a tres quarts de deu del vespre. El president del club, Joan Carles Pradell, s'ha mostrat honorat i agraït perquè l'entitat sigui l'escollida per fer el pregó i ha destacat la importància del llegat de totes les persones que n'han format part.

Joan Carles Pradell

És difícil per una entitat fer de pregoner perquè hi haurien de participar moltes persones. Potser és poc honest que el president actual sigui qui representi el club perquè hi han passat moltes persones i gràcies a elles ha estat possible tenir un club d'aquest nivell a la vila de Valldoreix.


Després del pregó hi haurà serà el torn del concert de l'Orquestra Cimarrón, guanyadora dels premis ARC a la millor gira per Festes Majors el 2016.

Dissabte l'esport prendrà el protagonisme amb els tornejos de pàdel, volei platja i street bàsquet 3x3. Les activitats seguiran duran tota la jornada amb propostes per a totes les edats com el mercadet, la fira de brocanters i de segona mà i el taller d'art per a nens, entre d'altres, i acabarà amb el concert d'Strombers.

El president de l'EMD, Josep Puig, ha destacat el paper de les entitats i associacions a l'hora de fer realitat la festa grossa.

Josep Puig

Hi ha molta participació de totes les entitats que són les que fan possible la festa. Si no fos per elles la festa quedaria molt deslluïda, són les entitats les que realment mouen la festa.


El gruix d'activitats acabarà diumenge. La caminada popular, la trobada castellers, el concurs de paelles i el ball de tarda i la representació de l'obra de teatre 'La monyos' són algunes de les cites més destacades.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.