L'EMD presenta un llibre sobre Valldoreix coincidint amb la Festa Major


  • Comparteix:

La Botiga al Carrer i l'Esport seran també actes destacats de la festa grossa de Valldoreix

La Botiga al Carrer i l'Esport seran també actes destacats de la festa grossa de Valldoreix

La presentació del llibre 'Valldoreix, la voluntat d'un poble', 'la Botiga al carrer' i 'l'Esport al carrer' són les novetats de la Festa Major valldoreixenca que s'inicia el cap de setmana vinent. Segons els organitzadors, el pressupost de la celebració és de 50.000 euros aproximadament, tot i passar dels 51 actes organitzats l'edició passada als 62 d'enguany.

La presentació del llibre 'Valldoreix, la voluntat d'un poble' del valldoreixenc Juanjo Cortés i amb la col·laboració de Josep Lluís Martín sobre la història del terme de Valldoreix des de l'antiguitat i fins el moment és un dels actes centrals dela Festa Major del barri. L'obra es presentarà el diumenge 19 a la futura sala de plens de l'Entitat Municipal Descentralitzada, perquè els organitzadors preveuen una alta assistència a l'acte. El vocal de serveis personals de l'EMD, Josep Casadellà, explica que aquest llibre amplia la informació que s'haia donat fins el moment sobre Valldoreix.

Josep Casadellà

"La nova edició de 'Valldoreix, la voluntat d'un poble' millora l'anterior"


Tot i que el gruix d'actes tindrà lloc entre els dies 16 i 19 de setembre, l'EMD organitza la primera edició "l'Esport al carrer" aquest cap de setmana. La zona esportiva, que estarà formada per l'espai de la Rambla, la plaça Maria Sabater i el complex esportiu de Valldoreix, acollirà diverses activitats. La presidenta de l'Entitat Municipal Descentralitzada, Montserrat Turu, destaca la celebració de la primera edició de "l'Esport al carrer".

Montserrat Turu

"La festa d'enguany incrementa l'oferta esportiva amb 'l'Esport al carrer'"


"La Botiga al carrer", que organitza la nova Associació de Comerciants de Valldoreix, és una altra de les novetats del programa d'enguany. Els comerciants valldoreixencs oferiran mostres gratuïtes dels seus productes als ciutadans el diumenge 19 a la zona del Casal. La vocal d'Esports, Mercedes Rojo, diu que els botiguers estan il·lusionats amb la presentació de l'associació.

Mercedes Rojo

"Els comerciants estan il·lusionats amb la presentació de la nova associació que els agrupa"


La companyia El Tricicle tancarà diumenge els quatre dies de celebració amb la representació de l'espectacle Dinamita. Pel que fa a les actuacions musicals, Mártires del Compàs substituirà Ojos de Brujo en el concert del dissabte 18 a la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.