La Generalitat aprova un pressupost pluriennal de cinc milions per construir l'escola La Mirada


  • Comparteix:

El nou centre anirà a Volpelleres / Foto: Localpres

El nou centre anirà a Volpelleres / Foto: Localpres

El govern ha anunciat aquest dimarts l'aprovació de 5,2 milions per construir la 12a escola de Sant Cugat, La Mirada, a Volpelleres. El pressupost es distribuirà en tres anualitats, entre el 2020 i el 2022. La inversió econòmica es completa amb els 500.000 euros que avançarà l'Ajuntament, que n'assumeix la construcció tot i no ser competència local.

Les tres anualitats que ha aprovat la Generalitat són de 200.000, tres i dos milions d'euros, respectivament, en un projecte que, de forma estimativa, pot assolir els 6,5 milions. Un nou centre educatiu, de tres línies, que permetrà escolaritzar alumnes d'infantil i primària i que vol donar resposta a la proliferació de 'cursos bolets'.

Es tracta d'un projecte d'interès per a l'equip de govern que, al juny, va fer una modificació pressupostària per avançar part dels diners i així avançar en la consecució del centre. L'oposició va reprovar que, del mig milió aportat, el 20% sigui a fons perdut. La partida que posa Sant Cugat procedeix de la reserva d'aquest any per a la sala polivalent.

El centre entrarà en funcionament el curs 2019-2020 i la previsió és que les obres arranquin el setembre de 2018. L'escola s'aixecarà a la parcel·la de terrenys situada al costat del nou institut Leonardo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.