El Dia sense Cotxes talla avui la circulació a la Rambla del Celler i a l'avinguda de Cerdanyola


  • Comparteix:

La Rambla del Celler acull diverses activitats en motiu del Dia sense Cotxes

La Rambla del Celler acull diverses activitats en motiu del Dia sense Cotxes

El Dia sense Cotxes tanca aquest divendres la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb diverses activitats per promoure l'ús de la bicicleta que provoquen el tall de la Rambla del Celler i de l'avinguda de Cerdanyola durant tota la jornada. Les activitats de tarda a la Rambla del Celler se suspenen per risc de pluja i després de la recomanació de Policia Local i Protecció Civil.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, una activitat de sensibilització ambiental d'abast europeu, ha recollit diverses activitats durant tota la setmana per promoure l'ús de la bicicleta a la ciutat.

La Rambla del Celler havia d'acollir de cinc de la tarda a vuit del vespre un taller de manteniment de bicicletes, així com també una bicicleta estàtica que cuina crispetes quan es pedala i el 'Bicicrea', un espai per fer activitats lúdiques i creatives amb tota la família. Les activitats han quedat suspeses per risc de precipitacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.