Geni Lozano és la nova corresponsal de Catalunya Ràdio a Washington


  • Comparteix:

La periodista és ex redactora de Ràdio Sant Cugat / Font: CCMA

La periodista és ex redactora de Ràdio Sant Cugat / Font: CCMA

L'exredactora de Ràdio Sant Cugat Geni Lozano és des d'aquest setembre la nova corresponsal de Catalunya Ràdio a Washington, en substitució de la periodista santcugatenca Cèlia Cernadas, també exredactora del mitjà. Lozano treballarà a la seu conjunta dels mitjans de la CCMA a la capital dels Estats Units amb el nou corresponsal de TV3, Xesco Reverter, que pren el relleu de Raquel Sans. Els dos professionals han estat designats després de superar un procés de selecció intern.

Geni Lozano és redactora dels Serveis Informatius de Catalunya Ràdio des del 2004 i va ser corresponsal al Pròxim Orient, amb base a Jerusalem, entre el 2007 i el 2010. També ha estat coordinadora de l'informatiu nocturn 'El cafè de la República', dirigit per Joan Barril (2010-2012), i redactora del programa 'El matí de Catalunya Ràdio', dirigit per Mònica Terribas (2013-2014).


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.