Les visites als centres sanitaris públics pugen un 0,8% al juliol i agost i se situen en prop de 36.000


  • Comparteix:

El CAP La Mina ha centralitzat l'atenció a l'agost

El CAP La Mina ha centralitzat l'atenció a l'agost

35.957 persones han visitat els centres sanitaris públics santcugatencs els mesos de juliol i agost, un fet que suposa un increment de 0,8% respecte a l'any anterior. En total, han estat 28.841 atencions a adults i 7.116, a infants. Els CAP de la Mina, Valldoreix i Can Mates i els dispensaris de la Floresta i les Planes han atès 18.092 pacients durant el juliol, mentre que a l'agost, quan només hi ha obert el CAP La Mina i els centres florestà i planenc, el total d'atencions ha estat de 10.749.

El tancament dels CAP de Valldoreix i Can Mates a l'agost s'ha notat molt lleugerament al de La Mina, que ha registrat un augment de 811 visites respecte a les dades del juliol. Els altres dos centres oberts aquest mes, els dispensaris de la Floresta i les Planes, han reduït notablement l'afluència. En el cas florestà, obert els matins d'agost, el centre ha rebut gairebé la meitat dels visitants, 459, dels que ha acollit al juliol. Al dispensari planenc, que només obria una tarda a la setmana, s'hi han acostat 10 persones quan al juliol l'havien visitat 105.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.