El pregó del Club Esportiu Valldoreix protagonitza les activitats d'avui de la Festa Major del territori


  • Comparteix:

El Club Esportiu Valldoreix compleix enguany 50 anys

El Club Esportiu Valldoreix compleix enguany 50 anys

El Club Esportiu Valldoreix és l'encarregat de fer el pregó de la Festa Major del territori aquest divendres a tres quarts de deu de la nit en l'any del 50è aniversari de l'entitat. El gruix de la programació es concentra aquest cap de setmana, tot i que l'EMD i les associacions del territori proposen activitats durant tot el setembre. Des de primera hora de la tarda tindran lloc diverses activitats infantils i esportives. En cas de pluja les activitats previstes per aquest divendres es traslladaran a la Nau de Cultura del territori. Finalment, el concert que havia d'oferir avui l'Orquestra Cimarrón, guanyadors del premi ARC a la millor gira per Festes Majors el 2016, s'ha anul·lat.

La companyia El Pot Petit s'encarregarà de l'animació infantil a partir de les cinc de la tarda amb l'espectacle 'Riallades', que combina música en directe, titelles i teatre.

El Club Esportiu Valldoreix acollirà més tard les primeres jornades dels tornejos de Festa Major de pàdel i de tennis, que tindran lloc entre les sis de la tarda i les deu de la nit.

L'esport donarà pas a la música, amb el tradicional concert de Festa Major de l'Escola de Música de Valldoreix a dos quarts de vuit de la tarda, l'actuació del cantant i trombonista Alfred Garcia en format de trio i el concert de l'Orquestra Cimarrón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.