Els robatoris amb força a domicilis a Sant Cugat baixen un 11,6% el primer semestre de l'any


  • Comparteix:

Són xifres del balanç de criminalitat del ministeri d''Interior espanyol

Són xifres del balanç de criminalitat del ministeri d''Interior espanyol

Sant Cugat ha registrat durant el primer semestre 283 robatoris amb força a domicilis, un 11,6% menys que el mateix període de l'any passat, quan n'hi va haver 320, segons el balanç de criminalitat del ministeri espanyol d'Interior. Una tendència que segueix la línia de les dades del primer trimestre de 2017, quan aquest tipus de delicte va disminuir un 17%. El document recull les infraccions penals als municipis amb més de 30.000 habitants amb dades que aporten la Guardia Civil, la Policia Nacional espanyola, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local al Sistema Estadístic de Criminalitat.

L'estudi també indica un descens del 18,3% dels robatoris amb violència i intimidació. Del gener al juny de 2016 se'n van produir 71 a Sant Cugat i en canvi durant els primers sis mesos d'enguany n'hi ha hagut 58, 13 menys.

Pel que fa als robatoris amb força al conjunt de domicilis, establiments i altres instal·lacions la xifra segueix en la mateixa línia i baixen un 12,3%. Els furts també han disminuït un 6% en aquest mateix període.

El document també apunta un repunt de la sostracció de vehicles. Durant el primer semestre de l'any s'han robat 62 vehicles a Sant Cugat, un 31,9% més que al mateix període del 2016, quan se'n van robar 47. També ha augmentat el tràfic de drogues que ha passat d'un cas els primers sis mesos de l'any passat, a 10 casos de gener a juny d'enguany.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.