L'EMD aprofita l'estructura del 'garden' per acollir activitats mentre no funcioni com a sala polivalent


  • Comparteix:

Imatge de l'espai / Foto: Premsa EMD de Valldoreix

Imatge de l'espai / Foto: Premsa EMD de Valldoreix

L'estructura de l'antic 'garden' de Valldoreix, ubicat al costat de l'Escola de Música, és el nou espai que el territori disposa, de forma provisional, mentre no funcioni com a sala polivalent. A l'espera de concretar el pla d'usos que necessita el nou equipament, l'EMD ha decidit aprofitar l'estructura i la coberta de l'edifici per acollir activitats d'entitats i de l'Escola de Música. Bona part de les activitats de la Festa Major de Valldoreix, que s'obre aquest dijous, es faran en aquest nou emplaçament.

Fonts de l'EMD han especificat a Cugat.cat que l'ús d'aquest espai sera 'temporal'. El futur d'aquest equipament serà convertir-se en la sala polivalent de Valldoreix, pendent de la redacció d'un pla d'usos que tindrà un procés de participació ciutadana.

De moment, l'espai funcionarà com 'un envelat' per donar resposta a la demanda de les entitats del territori per tenir més espais per celebrar els actes.

La futura sala polivalent
Els plans inicials de l'EMD eren que la sala polivalent de Valldoreix ja fos una realitat després d'aquest estiu. Ho va anunciar al gener de 2016 després d'aprovar l'expropiació del 'garden' per 270.000 euros.

L'espai necessitarà, prèviament, la creació d'un Pla d'Equipaments, aprovat de forma unànime, en una proposta formulada per la CUP-PC, ERC-MES i C's. El govern va esmenar el text per comprometre l'EMD a apostar per la gestió pública dels equipaments i, en cas de fer la concessió a un privat, incloure clàusules socials en l'adjudicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.