Veïns de la Floresta es manifestaran el dilluns al ple per reclamar més presència policial


  • Comparteix:

El punt de trobada és a l'estació d'FGC de la Floresta / Foto: Localpres

El punt de trobada és a l'estació d'FGC de la Floresta / Foto: Localpres

Veïns de la Floresta es manifestaran aquest dilluns al ple municipal per 'traslladar el descontent i les preocupacions' pel repunt de robatoris que s'han produït al districte en els últims mesos. El grup Skamot la Floresta impulsa aquesta reivindicació, que vol reclamar a l'administració mesures per 'augmentar la presència policial al barri'. La manifestació sortirà de la plaça de Miquel Ros, davant dels FGC, a dos quarts de set de la tarda, té previst arribar en tren a la plaça de Lluís Millet a les set i desplaçar-se fins l'ajuntament a peu.

El portaveu de l'associació Antonio Alberca ha explicat a Cugat.cat que una de les demandes és augmentar la presència policial, però que volen trobar una solució definitiva a la situació.

Antonio Alberca

Més presència policial per una banda, és el més important, i solucions. És part de la solució, però el que volem és no trobar-nos aquests lladres aquí. Nosaltres volem una solució però no sabem quina perquè no som professionals del tema.


Alberca ha assegurat també que els veïns estan 'satisfets' pels primers fruits del pla que ha desplegat Policia Local i Mossos al districte. Per afegir informació i ultimar els detalls de la protesta, el grup ha convocat una reunió al Casino de la Floresta aquest divendres a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.