L'Escola de Música de Valldoreix arrenca el curs amb la vista posada a la celebració del 20è aniversari


  • Comparteix:

El director de l'escola, Manel Cerdà, ha explicat les principals novetats del curs

El director de l'escola, Manel Cerdà, ha explicat les principals novetats del curs

L'Escola de Música de Valldoreix ha donat aquest dimecres el tret de sortida al curs 2017-18 amb un acte a la sala de plens de l'EMD i amb una aposta pels actes del 20è aniversari, a partir del gener. El plat fort serà un concert de professors especial el novembre de 2018. A l'acte, el govern de l'EMD ha exposat la voluntat d'enllestir la sala polivalent aquest mandat, tal com demana el centre per poder disposar de més espai.

L'escola manté activitats habituals com el Cicle de Concerts, que arriba a la quarta edició, o les tardes musicals. El director del centre, Manel Cerdà, explica que volen seguir insistint en els valors fonamentals de l'escola: qualitat, proximitat i innovació.

Manel Cerdà

Volem ser una escola pionera, innovadora, ja amb una experiència acumulada. Volem oferir una sèrie de coses importants dins l'ensenyament.


La direcció del centre segueix lamentant manca d'espais per a dur a terme les activitats i espera que es concreti aviat la construcció de la sala polivalent a la zona del 'garden'. En aquest sentit, la vocal d'Educació de l'EMD de Valldoreix, Susana Herrada, confia tancar el projecte en aquest mandat, coincidint amb el 20è aniversari de l'Escola de Música.

Susana Herrada

Seria el millor regal que podríem fer, i és un compromís del president de l'EMD. Esperem poder-ho deixar enllestit en aquest mandat.


El termini d'inscripció per a la majoria de cursos de l'escola acaba aquest divendres. Una de les principals novetats és la incorporació d'un curs propi per als infants de tres anys i també millores administratives per facilitar els tràmits en línia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.