La sol·licitud del tràmit per a la Renda Garantida Ciutadana està disponible a partir d'avui a Sant Cugat


  • Comparteix:

Logo del projecte de Renda Garantida Ciutadana que entra en funcionament avui / Foto: XarxaNet

Logo del projecte de Renda Garantida Ciutadana que entra en funcionament avui / Foto: XarxaNet

L'Ajuntament ofereix a partir d'aquest divendres la sol·licitud de tràmit de la Renda Garantida Ciutadana. La llei, que es va aprovar al Parlament el passat 12 de juliol per unanimitat, dóna la possibilitat a llars amb insuficiència econòmica, a rebre una prestació monetària de 564 fins a 1.071 euros mensuals, en funció dels sol·licitants de la família.

Per poder sol·licitar el tràmit s'ha de demanar cita prèvia a través de la web rendagarantida.gencat.cat. Un cop demanada la cita, es dirigirà al sol·licitant directament a una oficina del Servei d'Ocupació de Catalunya on haurà de lliurar tota la documentació necessària per cursar la sol·licitud. Finalment es transmet a la Direcció General d'Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l'Autoempresa, que avaluaran la documentació i resoldran la sol·licitud.

Poden sol·licitar el tràmit de la RGC persones que estiguin cobrant la Renda Mínima d'Inserció, pensionistes i perceptors de prestacions econòmiques o ajuts de l'Estat, persones amb un contracte de treball a temps parcial i persones refugiades i demandants de protecció internacional.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.