Sant Cugat se suma a la 5a edició del programa Ciutats Defensores dels Drets Humans


  • Comparteix:

Cartell de la proposta

Cartell de la proposta

Sant Cugat participarà a partir de la setmana que ve en la 5a edició del programa Ciutats Defensores dels Drets Humans que se celebra del 25 de setembre al 7 d'octubre a 15 municipis del país. Els objectius de la iniciativa són conèixer la tasca de diferents defensors de drets humans, ajudant d'aquesta manera a la seva protecció, visibilitzar la feina dels municipis participants, ajudar a l'intercanvi d'experiències entre defensors de diferents llocs del món - identificant les similituds i diferències en la seva feina-, i donar a conèixer les arrels, la situació i els efectes dels conflictes que es viuen en els llocs de procedència dels defensors.

A Sant Cugat les activitats començaran el dijous 28 de setembre amb una xerrada d'Aisha Altubuly amb alumnes de batxillerat de l'institut Joaquima Pla i Farreras. Aquell mateix dia també visitarà alumnes d'entre 15 i 18 anys de l'institut Arnau Cadell.

A l'endemà, Valdenia Paulino oferirà una xerrada, al matí, amb alumnes de 4t d'ESO de l'escola Waldorf Tretzevents i una trobada amb la Xarxa de lluita contra la violència de gènere a la Casa de Cultura. A la tarda, Aliya Harir serà l'encarregada d'oferir la conferència inaugural de les Nits Temàtiques de la Unipau a Cal Temerari.

El dimarts 3 d'octubre Sant Cugat rebrà una doble visita. D'una banda, Felipe Moreno oferirà una xerrada a estudiants de batxillerat de l'institut Arnau Cadell, i d'altra banda, Diana Avella visitarà els estudiants de 4t d'ESO de l'institut Joaquima Pla i Farreras i oferirà una xerrada a estudiants de 10 a 12 anys de l'escola Collserola.

Tots els defensors convidats a la iniciativa es donaran cita a Sant Cugat el divendres 6 d'octubre a la tarda. La Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat, que organitza la proposta, prepara una visita guiada al Celler Cooperatiu, la projecció de fotografies de les activitats que s'han fet als municipis implicats i un concert de cloenda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.