El Ball de Tarda i la Plantada de Gegants posen el punt final a la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

Imatge de la Plantada de Gegants de la darrera Festa Major de Valldoreix.

Imatge de la Plantada de Gegants de la darrera Festa Major de Valldoreix.

La Festa Major de Valldoreix afronta el seu darrer dia carregada d'activitats per a totes les edats. La jornada donarà el tret de sortida amb els darrers partits del torneig de pàdel de Festa Major a partir de dos quarts de deu del matí i fins les dues del migdia. A partir de les deu del matí tindrà lloc la Caminada Popular de Valldoreix i a dos quarts de dotze començaran la Trobada Castellera amb els Gausacs i la participació dels Xics de Granollers i els Matossers de Molins de Rei; i el Holi Fest a la plaça de Pompeu Fabra. La tarda i el final de festa vindran amb el Concurs de Paelles i el Ball de Tarda a l'Espai Garden i la Plantada de Gegants a les cinc de la tarda al Parc Sant Cebrià.

L'EMD deValldoreix i el Club Esportiu Valldoreix són els organitzadors de les activitats principals que ocuparan la jornada de diumenge. A partir de les deu del matí i fins a les dues del migdia, es duran a terme, també, activitats al carrer com mini tennis, circuits de segway i ponis i handbikes, entre d'altres. La participació és oberta i gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.