La participació marca la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

La Festa Major de Valldoreix tanca el cap de setmana amb un balanç positiu malgrat la pluja de divendres, que va obligar a suspendre alguns actes i traslladar el pregó del Club Esportiu Valldoreix a un recinte cobert. Des de l'EMD destaquen l'alta participació dels més joves i dels infants, i feliciten les entitats encarregades d'organitzar la majoria dels actes.

El president de l'EMD, Josep Puig, subratlla que no hi ha hagut cap incident malgrat la pluja de divendres.

Josep Puig

El principal és que no hi ha hagut cap incident i la festa ha transcorregut amb normalitat, tret de la pluja de divendres, per la qual vam haver d'anul·lar el concert de l'Orquestra Cimarrón i va deslluir el pregó.


De la seva banda, els veïns han destacat principalment les activitats familiars i esportives.

Veïns de Valldoreix

El torneig de pàdel m'encanta. Els nens poden venir a fer esport i animar els seus pares. Hem estat a les atraccions i vam anar a la sardinada. / M'encanta repetir cada any, venir amb els amics i conèixer gent nova.


La festa ha gaudit aquest diumenge d'un dels actes més tradicionals, el concurs de paelles, que enguany ha estrenat ubicació a l'Espai Garden. Els Castellers de Sant Cugat han tornat a descarregar aquest diumenge el 3 de 8 i han completat així la primera tripleta de 8 en la seva actuació al territori. Els Gausacs han actuat conjuntament amb els Xics de Granollers i els Matossers de Molins de Rei i les tres colles han desplegat pancartes a favor del referèndum de l'1-O. El parc de Sant Cebrià ha acollit finalment la Plantada de Gegants amb gran participació.

Fins al 30 de setembre hi ha activitats programades que també s'emmarquen a la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.